Textiel Bedrukking

Textiel Bedrukking

Een mooie manier van reclame maken

Herkenbaarheid door textielbedrukking op de werkvloer of bij de klant, sportclub of evenement is een mooie en makkelijke manier van reclame maken. Een ideale manier om ervoor te kiezen uw bedrijfsnaam op textiel, zoals bedrijfskleding, sweaters, handdoeken en t-shirts, te laten drukken. Voor het bedrukken van textiel bent u bij Drukkerij Hendrickx aan het juiste adres. Met onze opgedane kennis en ervaring geven wij u eerlijk en gedegen advies over de eisen die aan textielbedrukking zijn verbonden en de verschillende drukmethoden en textielsoorten. De textielbedrukking op de (beschermende) werkkleding van uw werknemers dient aan andere voorwaarden te voldoen dan op de paraplu voor uw zakenrelatie.

Diverse Methoden

Transfer Bedrukking

Full Colour ideaal voor foto’s en complexe ontwerpen. Dit wordt vaak toegepast op lichte kleuren textiel, maar ook voor donkere kleding hebben wij een oplossing om met gebruikmaking van een witte achtergrond de opdruk er uit te laten springen.

Flex Bedrukking

Een dun vinyl-achtig materiaal, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Geschikt voor teksten en logo’s. Tevens de mogelijkheid om dit in iedere kleur te printen, zodat de kleuren van uw huisstijl toegepast kunnen worden.

Flock Bedrukking

Een dik viltachtig materiaal, verkrijgbaar in diverse kleuren en zeer geschikt voor vector-bestanden zoals teksten en logo’s. Ook te bedrukken op badstof. Behalve op kleding is het met deze wijze van bedrukking ook mogelijk uw idee of ontwerp op hout, plastic en canvas te drukken. We gaan steeds verder met onze mogelijkheden.

keyboard_arrow_up